DSC_6308-editWEB DSC_6200-editWEB DSC_6212WEB DSC_6052-editWEB DSC_6067-editWEB DSC_6057-editWEB DSC_6082-Edit-Edit-EditWEB DSC_6046-editWEB DSC_6283-EditWEB DSC_6238-editWEB DSC_6292WEB
<
>

Initially, the clients wanted to renovate the kitchen and bathrooms in their home. But when they saw our 3D renders, they decided to jump in and update their entire home.

Our vision was to create a forever-home in North Vancouver for them that reflected their personalities throughout. The walls were painted a soft robin’s egg blue, and neutral accents allow the beautiful wall colour to really pop. We added three skylights to bring more light into the space while keeping the square footage the same.

We were thrilled when our clients told us that the renovation had really improved their quality of life. Our goal for every project is to help our clients live to the fullest in a space that reflects their personal style.